http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2014 december 13 szombat - 05:59:12
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Új DIGI csatornák érkeztek műholdon
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
Megérkeztek műholdra is a közelmúltban kábel TV-n megjelent új csatornák.

2014 december 11-én elindult műholdon is az RTL2, a SOROZAT+ a MUZSIKA TV, valamint az RTL KLUB HD sugárzása. Mind a négy csatorna a DIGI csomagban kapott helyet.

A csatornák elérhetőségei az alábbiak:

RTL2, SOROZAT+, MUZSIKA TV:
  • frekvencia: 12111 MHz
  • polarizáció: vertikális
  • szimbólum sebesség: 28000
  • FEC: 7/8


  • RTL KLUB HD:
  • frekvencia: 12034 MHz
  • polarizáció: Vertikális
  • szimbólum sebesség: 30000
  • FEC: 3/4


Mind a 4 csatorna a UPC Direct feladásából került be a szolgáltatóhoz. Az RTL KLUB HD természetesen csak HD képes műholdvevővel fogható.
Hozzászólások:1 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   RTL2,   Muzsika TV,   Sorozat+,   RTL Klub HD,   új csatornák,   
2014 december 10 szerda - 19:29:49
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Az M3 csatorna kódolatlanul fogható a MinDig TV-n
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Az MTVA és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. december 20. és 2015. január 4. között az M3 csatorna, minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. december 20. és 2015. január 4. között az M3 csatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az M3 csatornát a programlistában, automatikus újrahangolást kell végezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A nagy népszerűségnek örvendő, és már 800 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető az M3 műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is. A videotárban megtalálható tartalmak elérhetők lesznek HbbTV képes televízió-készülékekkel a MinDig TV Plusz kísérleti HbbTV szolgáltatásban is. A MinDig TV Plusz, a MinDig TV Infocsatornájáról érhető el, a távirányító piros gombjának megnyomásával.

Az M3, az MTVA archív tartalmakat sugárzó tematikus kábelcsatornája első születésnapját ünnepli. Az M3 csatornán újra láthatóvá válnak a hazai televíziózás megunhatatlan, idejükben nagy sikert aratott műsorai, melyeken generációk nőttek fel. Az M3 kínálatában megtalálhatók magyar filmek, külföldi filmsorozatok, kabaréműsorok, vetélkedők, koncertek, zenei válogatások, színházi közvetítések és sportműsorok a 80-as, 90-es évekből. Nosztalgiázzanak az ünnepek alatt az 1 éves retro-csatornával!
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   m3,   kódolatlan,   MTVA,   
2014 december 10 szerda - 12:42:11
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A FilmBox Extrával bővíti tovább csatornakínálatát a UPC Direct
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
Közép- és Kelet-Európa piacvezető műholdas tévészolgáltatója, a UPC DTH S.à r.l. tovább bővíti a UPC Direct kínálatát a FilmBox Extra csatornával.

A FilmBox Extra 2014. december 8-tól válik elérhetővé a UPC Direct ügyfelei számára a FilmBox Pak prémiumcsomag részeként. A FilmBox Extra csatornán hollywoodi és nemzetközi sikerfilmeket, amerikai és brit sorozatokat, valamint válogatott európai és ázsiai független filmeket tekinthetnek meg a nézők. Ez a harmadik csatorna a FilmBox Pak csomagban a FilmBox Plus és FilmBox Family mellett. A három csatorna együtt alkotja a FilmBox Pakot, amelyet a csomagra külön előfizető ügyfelek érhetnek el.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   Filmbox Extra,   
2014 november 21 péntek - 07:46:47
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Több rangos elismerésben részesült az egyre népszerűbb MinDig TV
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
A tavalyi sikeres digitális átállást követően a MinDig TV mintegy 750 ezer háztartásban található meg, mint a család elsődleges televíziós szolgáltatása. Az okostelefonokon és táblagépeken elérhető ingyenes MinDig TV Applikáció hazánk egyik legnépszerűbb mobilalkalmazásává vált, a letöltések száma mára meghaladta a 800 ezret. A márka az elmúlt hetekben több rangos elismerésben is részesült, a tavalyi digitális átállást népszerűsítő, az ACG Reklámügynökséggel megvalósított „Kapcsoljon Rózsa Gyurival!” kampány Arany EFFIE díjat nyert, a MagyarBrands bizottság döntése alapján pedig a MinDig TV márka immár második alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat.

Mint ismeretes, egy évvel ezelőtt, 2013. október 31-én sikeresen befejeződött hazánkban a digitális átállás. Az analógról digitális televíziós műsorszórási technológiára való váltást követően mintegy 750 ezer háztartásban választották a MinDig TV-t a család elsődleges televíziózási szolgáltatásaként. Amennyiben a második televíziókészülékeket, nyaralókat, közintézményeket is számításba vesszük, mintegy közel egymillió vételi helyen van jelen az ingyenes televíziózást biztosító, 8 népszerű tévé- és 4 rádiócsatornát kínáló MinDig TV az egész országban.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   MinDig TV Extra,   
2014 november 14 péntek - 20:16:29
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Bővíti műholdas kapacitás-szerződését az M7 csoport a SES keleti 23,5 fok pozíciójáról
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
A SES S.A. (New York-i, Párizsi és Luxemburgi Értéktőzsde: SESG) és a luxemburgi székhelyű M7 csoport kibővítette kapacitás-szerződését a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióra vonatkozóan.

Az M7 csoport a kapacitásbővítésnek köszönhetően tovább szélesíti a Skylink HD csatornakínálatát és műholdas (DTH) szolgáltatásait Csehország és Szlovákia területén. Az M7 csoport a Skylink piacvezető televíziós platformján keresztül jelenleg több mint kétmillió háztartásban van jelen szolgáltatásaival.
“Az elmúlt években a cseh és szlovák piacokon jelentősen megnőtt a kereslet a HD tartalmak iránt ezért különösen fontos számunkra, hogy kibővített megállapodásunk révén ezen a téren is megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak” - mondta Jaromir Glisnik, az M7 csoport igazgatósági tagja.
“Büszkék vagyunk rá, hogy elkötelezett partnerként továbbra is támogathatjuk az M7 csoportot az európai piacokon való terjeszkedésben és üzleti céljaik megvalósításában” - mondta Norbert Hoelzle, kereskedelmi vezérigazgató helyettese.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: SES S.A.,   M7 group,   Skylink,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2014 www.digiportal.hu