http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2015 május 28 csütörtök - 12:32:38
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Az M4 sportcsatornával és HD adókkal bővül a UPC Direct kínálata
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
A UPC DTH, Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója bejelenti, hogy július elejétől az új M4 sportcsatornával, illetve több közszolgálati adó HD változatával bővíti UPC Direct csatornakínálatát.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   M4 sport,   M4 HD,   Duna World HD,   M2 HD,   
2015 május 21 csütörtök - 18:08:49
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan hetek a Viasat History csatornán!
Beküldte: Pawasahy Kategória: MinDig TV

Két hétig korlátlanul elérhető a Viasat History csatorna a MinDig TV nézők számára.

A Viasat csoport tematikus csatornája, a Viasat History műsora 2015. május 22. és június 5. között minden MinDig TV néző számára, közel 800 ezer háztartásban lesz elérhető. A pünkösdi időszakban a MinDig TV applikációban is élőben követhető lesz a csatorna műsora.

A Viasat Hungária Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. május 22-től június 5-ig kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon a Viasat History tematikus csatorna. A MinDig TV nézői ezáltal olyan közkedvelt sorozatokat érhetnek el, mint a Mítoszvadászok, Múzeumi rejtélyek, Nagy Károly mítosza, a Tiltott történelem vagy Az ókori világok.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:2 

Megosztás:           

Címkék: Viasat History,   kódolatlan csatorna,   MinDig TV,   MinDig TV Extra,   
2015 május 21 csütörtök - 14:13:12
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Gyorsabb internet a DIGI-nél
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV

A DIGI egy éven belül másodszor növeli az internet sávszélességet optikai hálózatán és egyben drasztikusan csökkenti már eddig is kedvező netes árait.

A DIGI optikai hálózatán a napokban ismét növeli internet előfizetői sávszélességét, valamint június 1-el új, még kedvezőbb árú csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot egyaránt érint, a legkisebb csomag előfizetőit beleértve, akik mostantól 50/20 Mbps helyett ennek dupláján, 100/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a hálón.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   Digi Kábel,   gyorsabb internet,   
2015 május 20 szerda - 07:53:46
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Műholdon megszűnik az MTVA csatornák SD sugárzása
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb

Az M1, M2, Duna és Duna World tévécsatornák hagyományos felbontású (ún. SD) sugárzása az Eutelsat 9A műholdon 2015. június 30-án megszűnik.

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy az M1, M2, Duna és Duna World tévécsatornák hagyományos felbontású (ún. SD) sugárzása az Eutelsat 9A műholdon 2015. június 30-án megszűnik. Már jelenleg is elérhető a korszerűbb, jobb kép- és hangminőséget biztosító, nagyfelbontású, ún. HD változat ugyanerről a műholdról. Kérjük érintett nézőinket és a kábelszolgáltatókat, hogy hangolják át műholdvevőjüket. A kizárólag MPEG-2 SD vételre alkalmas berendezésekkel a HD adások nem vehetőek, ún. MPEG-4 HD rendszerű készülék szükséges. A műhold pozíciója változatlan, így a parabolaantennát nem szükséges elforgatni.
Május 15-től az érintett nézők egyre gyakoribb megjelenéssel feliratcsíkot látnak műsorainkon, melyben a lekapcsolásról kapnak tájékoztatást. Akinél látható a képernyőn a tájékoztató felirat, annak egyéni műholdas vétel esetén át kell állítania vagy ki kell cserélnie a műholdvevőjét. Amennyiben előfizetéses szolgáltatás (pld. kábeltévé) részeként látja a feliratot, akkor az előfizetőnek nincs külön teendője, a szolgáltató feladata a beállítások végrehajtása. Ha nem jelenik meg a feliratcsík, akkor nincs teendő, a néző olyan forrásból kapja a műsort, ami nem fog megváltozni.

Belföldi, Conax-kártyával rendelkező nézőink az M1, M2, Duna és Duna World csatornákat hangolják be (a Duna World kétszer jelenik meg, július 1-től az egyik helyén lesz látható az M4 Sport adása).

Külföldi nézőink az M1 (Europa), M2 (Europa), Duna (Europa) és a két Duna World csatornát hangolják be!

További segítséget a +36 1 759 5050 telefonszámon kaphatnak.

Új vételi adatok: 
Eutelsat 9A műhold
keleti 9 fok
11958 MHz
Vertikális polarizáció
SR: 27500
2/3 FEC
DVB-S2
MPEG-4 HD

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MTVA,   M1,   M2,   Duna TV,   Duna World,   M4 sport,   
2015 április 14 kedd - 13:21:50
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan hónap és több sport a UPC Direct előfizetőknek
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb

Az AXN White után hamarosan indul az AXN Black kódolatlan hónap is a UPC Directnél. Április 15-től a szolgáltató minden előfizetőjének egy hónapon át elérhetővé válik az AXN Black csatorna.

A május 18-ig tartó időszak alatt több világsikerű sorozat epizódjait élvezhetik majd az ügyfelek, a Spartacus befejező évada, az Elátkozottak háborúja is ekkor indul. A sorozatban a lázadás terjedése és a rabszolgasereg egyre nagyobb ereje komoly kihívást jelent Róma számára, a háború elkerülhetetlenné válik. Spartacus szerepében Liam McIntyre, töretlenül aratja a sikereket Gaius Claudius Glaber halála után. Naevia és Crixus is keményebben harcol, mint valaha, Gannicust pedig elcsábítja a veszélyesen vonzó Saxa. A sikersorozat mellett A törvény embere (Justified) 5. és a Hawaii Five-O 2. évadába is betekinthetnek a nézők.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   AXN White,   AXN Black,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu