http://www.mindigtvextra.hu
 
Like


Legfrissebb hír
2014 július 22 kedd - 18:58:26

MinDig TV Extra csatorna bővülés

A DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák a MinDig TV Extra kínálatában
2014 július 22 kedd - 18:58:26
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
MinDig TV Extra csatorna bővülés
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
2014. augusztus 1-jétől a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása.

A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna 2014. október 1-jétől bekerül a MinDig TV Extra kínálatába, szeptember 30-ig pedig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva.


A legfrissebb MinDig TV frekvencia lista ITT tölthető le...

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:4 

Megosztás:           

Címkék: Antenna Hungária,   MinDig TV,   Digi Sport,   MinDig TV Extra,   
2014 július 13 vasárnap - 12:25:49
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
DIGI Smart CAM teszt
Beküldte: Lala Kategória: Tesztek
A következő mini tesztben a DIGI SMART CAM modulját vesszük górcső alá. Ez a modul hivatott helyettesíteni, illetve leváltani a beltéri egységeket (más néven set-top-box).

A közelmúltban jelent meg a DIGI szolgáltató kínálatában is a Smart CAM médiaeszköz. A CI+ rendszerű modul egy arra alkalmas TV-be helyezve képes megjeleníteni a kódolt adásokat. A Digi elég sokat várt a modul bevezetésével, több konkurens szolgáltatónál már évek óta elérhető ez a lehetőség.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:3 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   DIGI Smart CAM,   CI+ modul,   digitális tv,   Digi Kábel,   DVB-C,   DVB-S,   
2014 július 10 csütörtök - 11:47:13
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Hazánkban is nő az érdeklődés a HbbTV-szolgáltatás iránt
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Piackutatási adatok szerint jelenleg már több mint 200 ezer Hbb-képes okostévé van a hazai háztartásokban, és ezek közel 10 százalékán már használták is a HbbTV-szolgáltatást.

A jelenleg kapható laposképernyős televíziókészülékek mintegy harmada már képes a HbbTV-jel felismerésére. A foci vb-re az MTVA külön HbbTV portált indított Médiaklikk néven, melyen keresztül visszanézhetőek a már lejátszott meccsek, statisztikák és hírek érhetők el. Ennek is köszönhető, hogy a HbbTV iránti érdeklődés és a felhasználók száma az utóbbi egy hónapban jelentősen emelkedett.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV Plusz,   HbbTV,   Antenna Hungária,   
2014 július 07 hétfő - 18:55:09
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Gigantikus internet sebesség növelés a DIGI-nél!
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
A közel 800 000-es ügyfélkörrel rendelkező kábelszolgáltató július 6-tól meglévő ügyfeleinek automatikusan 2,5-szeresére emelte az internet sebességét változatlan áron és extra kötelezettségek nélkül. A DIGI korábbi csomagjait a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésű csomagok váltják fel.

A DIGI meglévő ügyfelei az eddigi 20/10, 40/20 és 80/25 Mbps csomagok helyett mostantól 50/30, 100/50 200/50 Mbps sebességgel száguldhatnak a világhálón.

A 2,5-szeres fantasztikus sebességnöveléssel a DIGI meglévő ügyfeleinek a piacon hűségvállalás nélkül is a jelenleg elérhető egyik legjobb ár/érték arányú internet szolgáltatásokat biztosítja. Július 6-val befejeződött a 20/10 és 40/20 Mbps csomagok sebességének növelése, a jelenlegi TopNet csomaggal rendelkező ügyfelek szolgáltatásának fejlesztése pedig folyamatban van, átmeneti lépésként a DIGI 100/25 Mbps-re gyorsította ezt a csomagot.

„Előfizetőink eddig is elismerték az internetszolgáltatás magas minőségét, a szinte teljesen optikai üvegszálas technológia által biztosított stabil és zavartalan szolgáltatást. A DIGINet sebesség-forradalmát szerettük volna elsőként velük megosztani, ezzel is minél tartalmasabb szolgáltatást lehetővé téve számukra a korábban már megszokott ügyfélbarát árazási politika mellett.” – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

A meglévő ügyfeleknek szóló sebességnövelés egyben beharangozója a közeljövőben bejelentésre kerülő új 500 és 1000 Mbps-os gigantikus net csomagoknak.
Hozzászólások:7 

Megosztás:           

Címkék: Digi Kábel,   gigabites internet,   Digi TV,   Okoscsomag,   
2014 július 03 csütörtök - 17:43:59
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
MTVA HbbTV szolgáltatás Digi kábelen
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
Július 1-jétől elérhető a DIGI DVB-C hálózatán is az MTVA által sugárzott HbbTV szolgáltatás, melynek a vételére alkalmas TV készülékre van szükség.

Az alábbi digitális programok esetében érhető el ez a szolgáltatás: M1, M2, M3, Duna World, Duna, M1HD, M2HD, Duna HD, Duna World HD és az MR 1, 2, 3 Rádiók.

„A Médiaklikk szolgáltatás kibővített műsorújságot tartalmaz, mely rövid, képes műsor-előzeteseket és esetenként visszanézhető műsorokat is tartalmaz. Ezen kívül a HbbTV portálon elérhetőek a Parlament Rádió, a Nemzetiségi Rádió és a Duna World Rádió műsorai, valamint hírek és aktuális időjárás-előrejelzés is megtalálható rajta. A HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) a földfelszíni digitális televíziós hálózaton kialakított, interaktív szolgáltatásokat nyújtani képes szabvány.” – írja az MTVA sajtóközleményében.

Jelen funkció eléréséről - bekapcsolásáról a használati útmutatóban talál bővebb információt, vagy a készüléke gyártójánál érdeklődhet. A szolgáltatás igénybevételéhez működő Internetkapcsolatra van szükség!
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   HbbTV,   MTVA,   DVB-C,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2014 www.digiportal.hu